Aamulenkillä metsässä tein molemmille koirille risu tunnarin. Joku älyn jättiläinen oli tuonut metsään leikkaamansa pensasaidan. Tok,tok!!

Ensin piilotin Kipille hyvin lämmitetyn/hajustetun kepin risukasan alle saman vahvuisten risujen viereen. Kävelin koko kasan ympäri ja tein hämy jättöjä monta. Alku maneerit olivat samat mitkä aina ja sitten palasin koiran viereen ja lähetin etsintään. Kovalla vauhdilla Kipi lähti, mutta kasan vierellä rauhoittui ja alkoi käyttää nenäänsä. Nopeasti keppi löytyi.Palautuksessa eteen istuessa hiukan puri. Toinen piilotus heti perään. Risukasaan hiukan maasta ylempänä. Tällä kertaa meni selkeästi kauemmin etsintään, mutta en ollut myöskään hajustanut yhtä pitkään.Palautuksessa muistutin pitämisestä ja se oli parempi. Ensin namia ja sitten keppi palkkaa.

Sissille myös kaksi piilotusta. Ensimmäinen kasan alle,helppo nakki. Toinen melko pitkälle kasaan ja korkealle. Hajun Sissi löysi helposti ja sitten mietti mistä kautta saisi kepin pois. Silmät kierossa, onnellinen ilme naamalla se odotti kehuja sivulla istuessaan.Sissikin sai namia ja sitten kepin saaliiksi.

Kotipihassa tein Kipille reenin:
-paikalla makuu n.3min ok, piti pöhkiä naapuria joka huikkasi huomenet
-seuraaminen hyvä,paljon käännöksiä ja kaikki nopeudet. Patukka palkkaa juoksusta joka pysyi lähellä
-liikkeestä seiso hyvä, kiertelin palatessa koiran ympäri, tassut pysyivät paikoillaan
-luoksetulo hyvä-, annoin lisäkäskyn törmäämisen estämiseksi, muuten hieno
-liikkeestä maahan meno hyvä
-hyppy hyvä-, meno hiukan epävarma ja pieni takatassun kolautus. Olin jättänyt noutokapulan esteen viereen. Taisi epävarmuus iskeä siitä!

Sitten leikimme hyppäämistä patukalla ja nouto kapulalla. Takaisin hyppyä piti muistuttaa!! Lopulta ilo loytyi hyppimiseen. Kakejen istu-maahan vaihtoja monta peräkkäin. Hienosti pylly paikoillaan vaikka olimme taistelleet patukalla ja kierrokset korkealla! Seuraamisen pikkuaskelia ja käännöksiä,oikealle Kipi kääntyy nätisti,vasemmalle tahtoo hypätä.Sitten uutena asiana peruuttaminen. Kipi käyttää hyvin takapäätään,mutta ei varmaankaan vielä ymmärtänyt mitä tässä haluttiin. Taisteltiin loppu leikiksi ja sitten rauhoittuminen. Tämä sujuu hienosti!