Kasvu tahti on kovaa.  Harmaa poika painaa nyt 895 g ja yrittää kovasti päästä kaikille neljälle jalalle seisomaan. Se kiertää koko pentulaatikon tuiskahdellen nänälleen tai kaatuen kyljelleen, mutta periksi se ei anna. Ääntä lähtee ja päämäärään mennään.

Punainen poika painaa 700 g. Se on rauhallisempi tyyppi eikä niin äänekkäästi protestoi, jos ei heti löydä sopivaa tissiä.

Vauhti kasvaa vauhdilla ja on nyt 540 g. Neiti hakee sisarustensa tai äidin turvaa äänekkäästi vinkuen, mutta heti nenän osuttua lämpimään se rauhoittuu nukkumaan.

Tiuhti, 730 g, on hyvin samanlainen, kuin Punainen poika. Pääsee päämääräänsä ja on tyytyväinen masu täynnä maitoa.

Viuhti on lisännyt painonsa 775 g. Se myös harjoittelee jaloilleen nousua. Nälän yllättäessä se suuntaa tissille hyvin määrätietoisesti etutassuilla vauhdikkaasti huitoen.

Kipi on rauhoittunut äitiydessään. Se pystyy jopa nukkumaan ja syöttämään pesuettaan yhtaikaa. Makuulle käydessään Kipi osaa työntää jo pennun altaan pois eikä enää käy maate miten vaan. Tutuimmat ihmiset (mummu, Riku ja Hanna) ovat käyneet ihastelemassa pikkuisia. Kipin mielestä katsoa saa niin paljon kun huvittaa, mutta jos pentu otetaan syliin se seisoo vieressä huolestuneen oloisena. Sissin Kipi piti kaukana laatikosta ja Sissi lähtikin hermolomalla mummulaan.

Leikkaus haava on parantumassa hyvää vauhtia. "Tissituuletuksesta" Kipi huolehtii itse nukkumalla selällään. Siis haavaa on tuuletettu muutamaan kertaan päivittäin,ettei se haudo nisien välissä ja pääse tulehtumaan. Kaikki siis etenee hienosti pentulandiassa. Nauru