Sovimme Sarin kanssa reenit koululle. Sää oli ollut todella surkeaa; kylmää ja sateista. En tiennyt kentän kuntoa,joten ajatuksissa oli parkkis reenit. Yllätyin positiivisesti,kun luistelukentästä olivat jäät hävinneet ja reunan lumipenkat tekivät ikäänkuin tokokehän ja silti kenttä oli kuiva. Suunnitelmat menivät heti uusiksi. Kokeenomaisesti!!

- seuraaminen ok: parin viikon tauko näkyi Kipissä kuumumisena,enkä myöskään tehnyt mitään alkuveryttelyä vaan heti tositoimiin (oonkohan mä koskaan sanonu  tästä kenellekkään). paikka pysyi suht hyvin normaalissa ja hitaassa,mutta juoksussa jätätti, muutama kontaktin lasku ja epävarma täyskäännös

- idioottirinki no,joo mokailtiin molemmat: seisominen ok, sitten tulee maahan meno eks jeh? ja siitä Kipi ennakoi mukaan lähtöä. istumisessa pari tassun tramppaamista ja aavistuksenomainen varastaminen. jäävät kuitenkin suorat

- louksetulo hyvin: seisominen ei ihan niin terävä minkä Kipi yleensä tekee, eteen istumisessa tassut mun varpaille

- ruutu päivän piristys:hieno

- ohjattu nouto hyvä: Kipi olisi luultavasti mennyt suoraan kapulalle, mutta tiukalla "seis"-käskyllä pysähtyi merkille ja eteen istumisessa alkoi purra kapulaa

-metalli tasamaa noutona ehkä joo ok: arpoi nostamista ja tuonti ravilla sekä luovutus hampaat kalisten

- tunnari hyvä reeni: pyysin kapulat lähekkäin,että Kipi joutuu todella töihin. Kipi haisteli hienosti,mutta nostossa tuli työtapaturma. kuono vaan ei pysähtynyt siihen oikeaan vaan matka jatkui seuraavaan. Kipi tajusi heti nostaneensa väärän,pudotti sen pois ja nosti oikean. luovutuksessa kuului "krunts!"

- kaukot super hienot!

Olin päättänyt tehdä korjaamatta, mutta noissa noudoissa meni hermo ja oli pakko kommentoida puremista. Kaikenkaikkiaan kuitenkin positiiviset reenit. Kipi oli intopiukkana kun ilmapallo eikä intoilu loppunut ruokapalkkaan. Kipi hyppi ja taklaili minua: "Tehdään mamma lisää:)"

Iltalenkillä tein kepillä noutoja ja luovutuksia. Alkuun,kun vaadin hyvää pitämistä jäi luovutus hiukan väljäksi. Taistelemalla kepillä ja käskemällä "pidä" ja yllätys irrotus saatiin tiiviitä ja rauhallisia luovutuksia.

Lenkin lopussa tulimme isolle ojalle,minkä yli on vuosien saatossa tehty vaikka minkälaisia ylitystä auttavia viritelmiä. Aina Sissi on mennyt siitä nätisti ja rauhallisesti. Nyt metsässä oli joku innokas rakentanut siihen oikein silla. Ennenkuin tajusinkaan mitä tapahtui Sissi yritti hypätä ojan yli. Tietty puolet koirasta päätyi kuivalle ja toinen puoli upposi kuraveteen. Mikä löyhkä!! Kotona shampoo pesu myös Kipille.