Perjantaina tehtiin kotipiha reenit. Ensin aloitin seuraamisen "väljennys projektin". Otin hypystä yhden laudan ja pidin sitä vaakasuorassa vasemmassa kädessäni ja pyysin Kipin seuraamaan. Pikkasen koira ihmetteli moista viritystä, mutta lähti kuitenkin mukaan. Pysähdyksissä oli sitten paikan hakemista. Sitten Kipi fiksuna tyttönä kääntyi poikittamaan eteeni, että pääsee lähelle. Noh, minäkin näytin kekseliäisyyteni ja otin risun oikeaan käteeni ja pidin sillä Kipin oikeassa paikassa. Saatiin oikein onnistuneita pätkiä. Kieli ulkona

Meni ihan välineurheilun puolelle. Heitin tavarat pois ja päätin kokeilla jotain muuta. Kun Kipin karvat koskivat jalkaani heilautin sen polvellani kauemmas ja kehuin väljästä seuraamisesta. Katsotaan mitä saadaan aikaiseksi.

Sitten kylvin pihaan merkkejä luoksetulolle, idarille ja ruudun.(Meidän piha on pieni, joten välimatkat olivat lyhyet.) Tehtiin idaria niin että itse käskytin enkä kuitenkaan totellut itseäni !! Ensimmäisestä "käsky":stä Kipi aikoi jääsä seisomaan, mutta koska sitä sanaa ei tullut se kiirehti takaisin sivulle. Jes! Sitten se kuunteki vaan oikeat sanat.

Ruutu tuotti ongelmia. Kipi ei mennyt edestä sisään, kun lähetin sen merkiltä vasemmalle. Merkiltä oikealle meni hyvin ja suoraan merkiltä myös. Hinkattiin monella tavalla.

Välillä tehtiin ohjattunouto samalta merkiltä mitä käytin ruudussa eli ruutu oli keskimmäisen kapulan takana. Ei mitään ongelmaa. Luoksetulo pysähdyksistä palkaten sujui hyvin.

Sitten uudelleen ruutua vasemmalle merkiltä. Nty saatiin onnistunut ja siihen lopetettiin.Hymy

Lauantai aamuna hiukan harmitti lupautumiseni lähetä turistiksi belgi-erkkariin Helsinkiin Saijan seuraksi. Kyseessä Tenhon ensiesiintyminen näyttelyissä.Kello soitti 4:30 plääähh. Mutta kahvin ja aamulenkin jälkeen olo jo piristyi ja päivästä muodostui varsin hauska. Menomatkan pieni eksyminenkään ei haitannut. Onneksi rullaluistelija jonka pysäytimme osasi heti neuvoa meille oikean tien näyttelypaikalle Tuomarinkartanoon.

Oli kivaa olla koiratapahtumassa missä ei itse tarvinnut valmistautua mihinkään. Sai jutella tuttujen kanssa ihan rauhassa ja katsella muiden esiintymisiä. Kipi oli myös mukana ja se sai päivän piristykseksi pienet reenit isolla nurmella.Pikkusen seuraamista, luoksetulo pysäytyksillä ja kaukot. Sitten vähän leikittiin ja luovuttiin. Koska Tenhon luokka oli heti aamulla ensimmäisenä ja kotimatkkaakin kohtalaisesti me enne jääneet katsomaan tapahtumaa loppuun. Täytyy odottaa tuloksia tulospalvelun kautta.

Kotimatka sujui sitten kommelluksitta ja minun kartturintaitoni saivat vahvistusta. Niille oli perjantai iltana kovasti nayureskeltu.Nolostunut