Ensin minä. Tiistaina töissä kaveri tuli vauhdikkaasti ulos kylmiöstä, minkä oven takana seisoin.Siis täydellinen vahinko. Oven pitkäripa löi selkääni, sillä seuraukaella, että loppuviiko saikulla. Jo muutenkin rappeutunut ranka parkani. Lääkäri käski ottaa kunnon annoksia kipulääkettä. Sopii minulle, ne nukuttaa tajuttomasti.

Sitten Sissi. Sissin sydän on voinut hyvin. Ei ole tullut voimattomuus kohtauksia, pari rytmihäiriötä kylläkin. Lääkkeet ovat loppumassa ja halusin sen kontrolliin. Sydän +silmät.
Takapäätään Sissi on nuoleskellut. Kuukausi sitten tyhjensin siltä anaalit ja hetkeksi tilanne rauhottui. Matkamme aikana oli nuoleskelu taas alkanut, joten tyhjensin ne uudelleen. Erite oli aika kumman väristä.
Tänään Veterissä Palolahti teki Sissille tarkistukset. Silmät siistit, sydän kuulostaa hyvältä, mutta pulssi kovin heikko. Näihin lääkkeitä. Anaalit ovat tulehtuneet ja niihinkin lääke + huuhtelu aika ensi viikolle.

Ja Kipi. Tiistai iltaa kulutin surffailemalla eri kennelpiirien sivuilla etsimässä tokokokeita joulu-tammikuulle.
Keskiviikkona sitten soittelin pariin ja kaikki ovat varasijoija myöten täynnä. Dääämmmm....
Siltä istumalta tilasin Veteristä Kipille kuvausajan lonkat+kyynärät. (Silmäpeili ei onnistunut, koska Nurmi ei ollut paikalla. Se sitten myöhemmin erikseen) Yllätyksekseni sain ajan heti torstaille. T.Palolahti kuvasi ja sanoi "malli kohteet". Eli lonkissa syvät maljat, täydellinen pyöreä reisiluun pää ja tiiviisti maljassa. Kyynärät samoin.A/A ja 0/0